TechLed BV

Jong, dynamisch en innovatief. Opgericht door enthousiaste ondernemers die het belang van hygiëne hoog in het vaandel hebben staan.

Maak kennis met TechLed

Met de komst van het coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19) is TechLed zich gaan verdiepen in de mogelijkheden om de kans op besmetting te verlagen. Na een succesvol doorlopen onderzoekstraject bleken de bedrijven CommLED en Eco Clean Light de meest geschikte samenwerkingspartners om TechLed BV haar doel te verwezenlijken.

Peter van der Wal

Peter van der Wal

Sales Nederland & België

Direct contact via 06 205 789 00
of per e-mail peter@tech-led.nl.

Rob Brouwer

Rob Brouwer

Purchasing & Logistics

Bereikbaar via 0513 201 028
of per e-mail info@tech-led.nl.

Jeroen Brouwer

Jeroen Brouwer

Customer Service & Finance

Bereikbaar via 0513 201 028
of per e-mail info@tech-led.nl.

Een bedrijf met een doel

TechLed BV haar doel is om met innovatieve en duurzame oplossingen een omgeving te creëren waarbij virussen en bacteriën geen bedreiging vormen voor mens en dier.

Krachten bundelen voor innovatie

TechLed BV werkt samen met partners die specialistische kennis bezitten op het gebied van LED-technologie en desinfectie. In het gezamenlijk streven naar een betrouwbare, effectieve en duurzame manier om virussen en bacteriën te elimineren, zijn wij in staat om u een prijsgunstig product met de nieuwste technologieën aan te bieden die voor uiteenlopende toepassingen gebruikt kan worden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!