High-End UV-C desinfectie apparaten

TechLed is voor Nederland exclusief distributeur van Eco Clean Light OCTA UV-C System. Deze Next Generation UV-C robots garanderen een snelle en effectieve desinfectie. 

Robot OCTA UV-SYSTEM

OCTA UV-SYSTEM bestaat uit drie apparaten uitgerust met UV-C stralers met een totaal vermogen van 1200 W. Het zendt UV-C licht uit met een golflengte van 253,7 nm.

Door de opstelling van UV-bronnen in drie onafhankelijke apparaten, kunnen er tegelijkertijd drie kamers gedesinfecteerd worden of één kamer met een gecompliceerde opstelling van apparatuur.

Het gebruik van drie apparaten zorgt voor de distributie van straling naar alle belangrijke oppervlakken, terwijl tegelijkertijd het effect van schaduwwerking wordt geëlimineerd wat zich voordoet bij gebruik van één apparaat.

NIEUW: De UV-C HAMMER – beschikbaar vanaf maart

Een goedkoper en handzamer alternatief voor het OCTA systeem. De UV-C HAMMER maakt gebruik van electrode-vrije en microwave powered radiators wat een extreem effectief desinfectie proces garandeert.

De UV-C HAMMER is perfect geschikt voor gebruik in kleinere of moeilijk toegankelijke ruimtes. Het kan toegepast worden in ambulances, wachtkamers, SEH, toiletruimtes en alle situaties waar snel en eenvoudig een virus en bacterievrij (werk)plek gewenst is.

10+ jaar ervaring in de LED verlichtingsindustrie

Eco Clean Light is onderdeel van het bedrijf Eco Light Led, dat sinds 2009 expert is in industriële ledverlichting, gebruikmakend van de nieuwste technologieën.

In 2020 introduceerde Eco Light Led haar aanbod innovatieve UV-C-lichtdesinfectieproducten op basis van intelligente robots die volledig geautomatiseerd alle oppervlakken desinfecteren door bacteriën en virussen te doden. Ze zijn natuurlijk effectief in de strijd tegen het Coronavirus.

Laat u gratis uitgebreid informeren

Wij maken gebruik van de modernste communicatiemiddelen om u uitgebreid te informeren en een verhelderende presentatie te verzorgen.

Kom gratis in contact met onze experts door middel van een digitale meeting via Microsoft Teams of Zoom.

TECHNOLOGISCHE PARTNERS
TEVREDEN KLANTEN

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!